Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BMK en deqt starten samenwerking

Misschien heeft u er mee te maken gehad: een vordering die als oninbaar afgeboekt moest worden? Bijvoorbeeld omdat het incassobureau genoodzaakt was te sluiten, zonder dat uw vordering geïncasseerd was.

Nieuws

Een tweede leven voor oninbare vorderingen

Misschien heeft u er mee te maken gehad: een vordering die als oninbaar afgeboekt moest worden? Bijvoorbeeld omdat het incassobureau genoodzaakt was te sluiten, zonder dat uw vordering geïncasseerd was. Of omdat u besloot af te zien van procederen, vanwege de hoge kosten en/of het procesrisico. Veel van deze dossiers verdwijnen in het archief en het is lastig om nieuwe data over uw debiteur te verkrijgen.

Dit is zowel voor u, als voor het incassobureau een zeer onbevredigend resultaat.

 

BMK start daarom de samenwerking met deqt. Zo bieden wij, naast schuldbewaking met vonnis, ook een tweede kans voor vorderingen die als oninbaar gesloten zijn en waarvoor geen vonnis is behaald! Het indienen van oninbare vorderingen bij deqt is voor u, als klant van BMK, volledig kosteloos en geldt voor zowel oude als toekomstige vorderingen. Laat uw debiteur niet de lachende derde worden en dien uw oninbare dossier via ons in bij deqt. Wij zorgen er samen met deqt voor dat u uiteindelijk alsnog krijgt waar u recht op heeft!

 

Wie is deqt ?

deqt is volledig onafhankelijk, met slechts één doel, het betaald krijgen van onbetaalde vorderingen. deqt spreekt ook niet over oninbare vorderingen, maar over ‘niet betaalde rekeningen’ en biedt zowel u, als de debiteur, een tweede kans. Voor u om een tweede leven te geven aan vorderingen, die u als oninbaar afgeschreven heeft, voor de debiteur om alsnog de rekening te betalen.

 

Data onderzoek

deqt vindt het onrechtvaardig als rekeningen niet betaald worden, zeker als deze ondanks vele inspanningen in het archief belanden. deqt heeft een speciaal schuldbewakingsplatform, waarmee ze proactief data onderzoek doen. deqt probeert de onderste steen boven te krijgen over de debiteur om er voor te zorgen dat de vordering alsnog betaald wordt.

 

No cure, no pay

Deqt doet data onderzoek naar de debiteur volledig op basis van no qure, no pay. Wij vinden dat het onrechtvaardig is als rekeningen niet betaald worden. Zeker als deze ondanks vele inspanningen onbetaald in het archief belanden. Elke rekening moet betaald worden, maar dit moet de opdrachtgever niets kosten. Daarom doet deqt data onderzoek volledig op basis van no qure, no pay.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deqt en hun werkwijze?

Kijk dan op deqt.nl.

Deel dit nieuwsbericht
Gerelateerde items