Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BMK credit management start een samenwerking met Schulden.nl

Nieuws

Samenwerking Schulden.nl

Schulden.nl is een initiatief van PLANgroep en Zuidweg & Partners. Schulden.nl wil mensen met een betalingsachterstand vroegtijdig op weg helpen naar een financieel gezonde situatie. BMK credit management wil dit initiatief graag steunen en sluit zich bij het platform aan. Dit past perfect in het streven van BMK om maatschappelijk verantwoord te incasseren, waarbij niet vergeten wordt dat er achter ieder dossier een mens schuilt

Onderzoek heeft uitgewezen dat een debiteur gemiddeld 5 jaar wacht voordat er om hulp wordt gevraagd bij een schuldhulpverlenende instantie. De schuldenlast is dan al vaak opgelopen tot gemiddeld
14 schulden met een totale omvang van € 43.000. Per schuldregeling die uiteindelijk aan een schuldeiser wordt aangeboden, krijgt de schuldeiser gemiddeld slechts 5% tegen finale kwijting aangeboden.

 

Schulden.nl zorgt ervoor dat in een vroegtijdig stadium – via één kanaal – passende hulp wordt geboden. Zo wordt de schade voor debiteur en schuldeisers geminimaliseerd en worden hoge maatschappelijke kosten voorkomen.

 

Onze medewerkers worden getraind om signalen te herkennen waaruit blijkt dat een debiteur hulp nodig heeft om de financiën op orde te krijgen. De debiteur wordt geïnformeerd over Schulden.nl en wordt de mogelijkheid geboden om zich aan te melden. Vanaf dat moment neemt Schulden.nl contact op met de debiteur om de financiële situatie in kaart te brengen. Soms helpt het om overzicht te creëren en kan er direct een betalingsregeling worden afgesproken, soms is verdergaande hulp gewenst. Er volgt dan altijd verwijzing naar de tweede lijn (bijvoorbeeld schuldhulpverlening, budgetbeheer, bewind, maatschappelijk werk, GGZ etc.).

 

Wilt u meer weten over Schulden.nl, neem dan contact met ons op.

Deel dit nieuwsbericht
Gerelateerde items