Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Credit management oplossingen van BMK

De credit management oplossingen van BMK, gericht op het nakomen van financiële zakelijke afspraken, zorgen voor een effectief credit management.

Pure winst

Pure winst door onze credit management oplossingen

De synergie tussen preventieve oplossingen en incasso zorgt voor pure winst voor jouw onderneming. Elke dag dat een factuur minder lang openstaat zorgt voor een betere cashflow en liquiditeit. Dat noemen wij pure winst.

 

Wij hebben alle expertise en kennis in huis om je deskundig te adviseren en begeleiden bij alles wat er komt kijken bij het nakomen van financiële zakelijke afspraken. BMK zorgt voor effectieve credit management oplossingen door de synergie tussen preventie en incasso. Vanuit diverse preventieve expertises geven we vorm aan en optimaliseren wij de cashflow en de betalingsrelatie met jouw klanten. We kijken naar het complete debiteurenproces, vanaf opdrachtacceptatie tot facturatie en incasso.

 

Mocht een debiteur niet aan zijn betalingsverplichtingen kunnen voldoen, dan zijn onze incasso specialisten hier in een vroegtijdig stadium bij. We inventariseren de haalbaarheid van de vorderingen en geven je een eerlijk advies over de te kiezen incassostrategie. Wij behandelen alle vorderingen vasthoudend, alsof het onze eigen vorderingen zijn.

 

Pure winst, door synergie

Onze doelstelling is het incasseren van vorderingen, financiële bedrijfsrisico’s te verminderen en het verbeteren van de cashflow. Wij kunnen het volledige credit management voor je uit handen nemen of je alleen ondersteunen op bepaalde onderdelen.

 

  • Elke dag dat een factuur minder lang openstaat is pure winst voor een onderneming.
  • Een niet te innen vordering van €10.000,- vergt al snel een omzet van €100.000,- om het geleden verlies weer goed te maken.

 

Met welke credit management oplossing kunnen wij jou helpen?

Debiteurenbeheer uitbesteden

Overweeg je om je debiteurenbeheer uit te besteden omdat het bijhouden van de debiteurenadministratie veel tijd kost? Of wil je het debiteurenbeheer uitbesteden omdat je het debiteurenproces efficiënter wil laten verlopen? Dan ben je bij BMK Credit Management aan het juiste adres.

Meer over Debiteurenbeheer uitbesteden
Kredietinformatie

Zijn er openstaande facturen bij een klant of vraag je je af of de klant binnen de gestelde termijn aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen? Maak dan gebruik van kredietinformatie van BMK. Wij leveren op korte termijn de gewenste, betrouwbare kredietinformatie. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en worden onnodige risico’s voorkomen.

Meer over Kredietinformatie
Presommatie (of laatste aanmaning)

Een presommatie, ook wel een aanmaning of laatste aanmaning genoemd, is de stap tussen het eigen debiteurenbeheer en een incasso en is uiterst effectief. Je kan deze versturen wanneer een trouwe klant zijn openstaande factuur niet heeft betaald en je de relatie niet onder druk wil zetten.

Meer over Presommatie (of laatste aanmaning)
Legal Scan

Als ondernemer wil je ongewenste situaties zoveel mogelijk uitsluiten. Als het gaat om debiteurenbeheer, maar ook op andere bedrijfsmatige vlakken. Met een Legal Scan van BMK Credit Management minimaliseer je juridische risico’s, worden benarde situaties voorkomen en eventuele schade beperkt.

Meer over Legal Scan
Juridisch advies

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezig zijn met ondernemen. Het nemen van risico’s, soms groot, soms klein, hoort bij ondernemen. Dan wil je bij juridische vraagstukken wel zeker weten dat je goed zit en er goed aan doet.

Meer over Juridisch advies
Incasso, op een klantvriendelijke wijze de vordering incasseren

Heeft een klant niet gereageerd op een verzoek tot betaling? Geef de vordering dan uit handen aan BMK Credit Management. Wij behandelen jouw vordering, door middel van een minnelijke incasso, alsof het onze eigen vordering is.

Meer over Incasso, op een klantvriendelijke wijze de vordering incasseren
Gerechtelijke incasso

Helpt aanmanen niet meer en gaat de debiteur niet vrijwillig over tot betalen? Indien het onverhoopt niet lukt om buitengerechtelijk te incasseren gaan wij over tot een gerechtelijke incasso. Wij beschikken over eigen juristen en een incasso advocaat voor deskundige begeleiding.

Meer over Gerechtelijke incasso
Training debiteurenbeheer

Met de training debiteurenbeheer van BMK Credit Management helpen wij jou om je kennis en vaardigheden op het gebied van debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze training debiteurenbeheer delen we, uit onze jarenlange ervaring, de kennis en kneepjes van het vak.

Meer over Training debiteurenbeheer
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Mark Rombouts
Commercieel adviseur