Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Overweeg je om je debiteurenbeheer uit te besteden omdat het bijhouden van de debiteurenadministratie veel tijd kost? Of wil je het debiteurenbeheer uitbesteden omdat je het debiteurenproces efficiënter wil laten verlopen? Dan ben je bij BMK Credit Management aan het juiste adres.

Preventie

365 dagen per jaar

Waarom het debiteurenbeheer uitbesteden?

Debiteurenbeheer is vaak een ondergeschoven kindje bij het gemiddelde MKB bedrijf. Vaak vinden ondernemers dit een vervelende klus of willen zij hun klanten niet tegen het zere been schoppen. Daarnaast ligt het debiteurenbeheer in de vakantieperiode of bij ziekte stil, waardoor het aantal onbetaalde facturen in korte tijd op kan lopen.

 

Wanneer je ervoor kiest om je debiteurenbeheer uit te besteden aan BMK Credit Management, zorgen wij dat jouw debiteurenbeheer altijd up-to-date is. Om te beginnen maken wij een inventarisatie van de huidige stand van zaken en kijken we naar het tot dusver gevoerde incassobeleid. Na overeenstemming over de gewenste aanpak, gaan we over tot het monitoren en tijdig incasseren van de facturen. Het hele debiteurenproces is volledig in te stellen op jouw wensen zodat iedere klant wordt benaderd zoals jij dat wil. Door je debiteurenadministratie altijd up-to-date te hebben, zorg je ervoor dat de liquiditeitspositie van jouw onderneming niet in het geding komt, krijg je sneller betaald en bespaar je kostbare tijd.

Meer inzichten
download 'Whitepaper debiteurenbeheer' (605,58 KB)
Debiteurenbeheer uitbesteden

We begeleiden en adviseren je

Werkwijze

BMK Credit Management begeleidt je in het verbeteren van het debiteurenbeheer en het inbedden hiervan in de financiële administratie. Wij bewaken de debiteurenstand, zodat jij je volledig op jouw bedrijf kan richten. Allereerst inventariseren wij de actuele debiteurenstand en kijken we naar het tot dusver gevoerde incassobeleid. Na overeenstemming omtrent de gewenste aanpak, gaan we over tot het monitoren en tijdig incasseren van de vorderingen. Uiteraard blijf jij de eigenaar van de volledige debiteurenportefeuille.

Advies

Wij gaan verder dan enkel debiteurenbeheer, met het sluiten van de overeenkomst geven we je ook advies over het interne debiteurenbeleid. Zo wordt er gekeken naar de Algemene Verkoopvoorwaarden, offerteomschrijvingen, het moment van factureren, etc. Alles in het belang van duidelijke afspraken met klanten en een verbetering van de liquiditeitspositie van het bedrijf. We kunnen het huidige credit management binnen jouw organisatie vrijblijvend analyseren en optimaliseren. Samen komen we dan tot een realistische opzet die je blijvend kunt inbedden in de financiële organisatie.

Software

Heb je liever het debiteurenbeheer in eigen hand, maar wil je jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau tillen? Dan is onze debiteurenbeheer software misschien iets voor jouw bedrijf. We bieden verschillende softwarepakketten aan die speciaal zijn ontwikkeld om je facturatie te digitaliseren en de debiteurenadministratie te automatiseren. Lees meer over ons debiteurenbeheer software pakket.

Zelf ervaren
Vraag een demo account aan
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Erik Stock
Commercieel adviseur

download 'Whitepaper debiteurenbeheer'

X
  • We vragen je om je gegevens, zodat wij je het document toe kunnen sturen per email. Zo kan jij het meteen gebruiken en weet je zeker dat je altijd de laatste versie hebt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een demo account aan

X