Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerechtelijke incasso

Helpt aanmanen niet meer en gaat de debiteur niet vrijwillig over tot betalen? Indien het onverhoopt niet lukt om buitengerechtelijk te incasseren gaan wij over tot een gerechtelijke incasso. Wij beschikken over eigen juristen en een incasso advocaat voor deskundige begeleiding.

Incasso

Deskundige begeleiding

Samen bepalen we of een gerechtelijke incasso tot een passende oplossing kan leiden

Het kan helaas voorkomen dat de vaste dossierbehandelaar de debiteur op alle mogelijke manieren tot betaling heeft gemaand, maar dat de betaling uitblijft. In dat geval bekijken we samen of het opstarten van een gerechtelijke incasso traject tot een passende oplossing kan leiden. Daarbij houden we rekening met het financiële belang van de vordering, de kosten van een gerechtelijke procedure, de financiële positie van de debiteur en de kans dat de vordering wordt afgewezen door de rechter.

De mogelijkheden

Deskundige begeleiding in het gerechtelijk proces

Dagvaardingsprocedure

Als de debiteur verweer voert tegen de vordering kan je een dagvaardingsprocedure aanvragen. In de dagvaarding wordt de gedaagde op een bepaalde datum opgeroepen om deel te nemen aan de tegen hem aangespannen procedure. Tijdens een dagvaardingsprocedure verzoek je de rechter om een antwoord te geven op de vraag wie er gelijk heeft. Daarnaast kan met deze procedure een zogenaamde ‘executoriale titel’ verkregen worden. Hiermee kan je de deurwaarder opdracht geven om beslag te leggen op het vermogen van de gedaagde.

Faillissementsprocedure

Wanneer de debiteur geen verweer voert tegen de vordering en je op korte termijn druk wil uitoefenen, kan je voor een faillissementsprocedure kiezen. Een faillissementsprocedure is een relatief goedkope, korte procedure en een zeer effectief drukmiddel. Voor een debiteur is er namelijk maar één manier om een faillissement te voorkomen en dat is door te betalen. Tijdens een faillissementsprocedure doet de rechter geen inhoudelijke uitspraken over de geldigheid van de vordering en er wordt ook geen ‘executoriale titel’ gegeven. Wanneer je uiteindelijk beslag wil laten leggen, kies dan voor een dagvaardingsprocedure.

Incasso overeenkomst of no cure, no pay

Met een BMK incasso overeenkomst ben je het hele jaar verzekerd dat er een professioneel incassobureau achter je staat. Heb je echter zelden een vordering die je voor een gerechtelijke incasso wil aanbieden en ben je op zoek naar een no cure, no pay oplossing? Ook die mogelijkheid bieden wij aan. Onze specialisten adviseren je graag welke manier van samenwerken voor jouw onderneming het gunstigste is. Alles met als doel jou optimaal van dienst te zijn!

De kracht van BMK Credit Management ervaren?
Dien jouw incasso opdracht in
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Jorg van Stiphout
Senior Jurist

download ''

X

Dien jouw incasso opdracht in

X