Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incasso, op een klantvriendelijke wijze de vordering incasseren

Heeft een klant niet gereageerd op een verzoek tot betaling? Geef de vordering dan uit handen aan BMK Credit Management. Wij behandelen jouw vordering, door middel van een minnelijke incasso, alsof het onze eigen vordering is.

Incasso

Minnelijke incasso

Wij streven naar een goede klantrelatie en het incasseren van jouw vordering

Wil je de factuur betaald krijgen, maar de relatie met de klant niet op het spel zetten? Dan kan je de vordering uit handen geven en overdragen aan BMK Credit Management. Wij behandelen alle vorderingen vasthoudend, door middel van een minnelijke incasso, alsof het onze eigen vordering is.

 

Wanneer wij de vordering in behandeling hebben genomen, start het minnelijke incassotraject. De eerste stap is het versturen van een schriftelijke sommatie naar de debiteur. Wij zorgen ervoor dat dit binnen 24 uur (als de incasso voor 14.00 uur ingediend is) na de start van het incassotraject gebeurt. Vanaf dat moment is de debiteur ook incassokosten en rente verschuldigd. Wij streven ernaar om al het verschuldigde geld te innen, óók de incassokosten en rente worden verhaald op de debiteur. De debiteur moet begrijpen dat het niet tijdig betalen van een factuur niet zonder gevolgen kan blijven. Uiteraard doen we dit op een klantvriendelijke manier, je wil natuurlijk (in de toekomst) nog zaken blijven doen met de klant.

 

Zorg voor jouw incasso

Wanneer de debiteur niet reageert op de sommatie, houdt jouw vaste dossierbehandelaar met een flinke portie creativiteit en door het hanteren van een korte betalingstermijn de druk hoog op de niet betalende klant. Daarnaast omvat het minnelijke incasso traject onder andere een formele ingebrekestelling, telefonische incasso en waar nodig het treffen van een betalingsregeling. Gaat de debiteur niet vrijwillig over tot betalen? Dan wordt er in overleg een gerechtelijke incasso gestart.

Oplossingen op maat

Wij behandelen jouw vordering alsof het onze eigen vordering is

Incasso oplossingen op maat

BMK Credit Management heeft geen automatisch gegenereerd incasso traject. Elk geval is uniek en iedere debiteur reageert anders op een betalingsverzoek. Daarom bieden wij incasso oplossingen op maat. Het te volgen incasso traject wordt door jouw vaste dossierbehandelaar specifiek afgestemd op de betreffende vordering en debiteur. Maatwerk om ervoor te zorgen dat de vorderingen betaald worden.

Incasso overeenkomst of no cure, no pay

Met een BMK overeenkomst ben je het hele jaar verzekerd dat er een professioneel incassobureau achter je staat. Heb je echter zelden een vordering die je voor een minnelijke incasso wil aanbieden en ben je op zoek naar een no cure, no pay oplossing? Ook die mogelijkheid bieden wij aan. Onze specialisten adviseren je graag welke manier van samenwerken voor jouw onderneming het gunstigste is. Alles met als doel jou optimaal van dienst te zijn!

Incasso indienen?

Wil je een incasso bij BMK indienen? Je kunt deze eenvoudig aan ons overdragen door in te loggen en het formulier in te vullen.

 

Ben je nog geen klant van BMK? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier. Een van onze specialisten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

De kracht van BMK Credit Management ontdekken?
Dien jouw incasso opdracht in
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

download ''

X

Dien jouw incasso opdracht in

X
  • We vragen je om je gegevens, zodat wij je het document toe kunnen sturen per email. Zo kan jij het meteen gebruiken en weet je zeker dat je altijd de laatste versie hebt.