Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kredietinformatie

Zijn er openstaande facturen bij een klant of vraag je je af of de klant binnen de gestelde termijn aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen? Maak dan gebruik van kredietinformatie van BMK. Wij leveren op korte termijn de gewenste, betrouwbare kredietinformatie. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en worden onnodige risico’s voorkomen.

Preventie

Voorkom onnodige risico's

Kredietinformatie rapportage

Met kredietinformatie van BMK Credit Management krijg je een beeld van je zakenrelatie en kunnen onnodige risico’s voorkomen worden. Met een kredietwaardigheidstoets heb je direct inzicht in de actuele kredietwaardigheid. Onze afdeling kredietinformatie kan je snel betrouwbare gegevens verstrekken over bedrijven binnen heel Europa. Indien het bedrijf niet in onze buitenlanddatabase voorkomt, kan er gekozen worden voor een offline buitenland kredietonderzoek. De levertijd is dan enkele dagen en de kosten zijn afhankelijk van het land waarin de kredietwaardigheidstoets plaatsvindt.

 

Of het nu gaat om een snelle scan van een organisatie, een uitgebreide kredietrapportage of een structurele kredietbewaking, wij verzorgen het graag.

Meer inzichten
download 'BMK-Kredietrapport' (166,64 KB)
Alle opties

Uitgebreid kredietinformatierapport

Wil je diepgaande informatie over een organisatie voor maximale zekerheid en inzicht over de financiële risico’s van je relatie? Kies dan voor een uitgebreid kredietinformatierapport. Alle actuele gegevens, zoals betalingservaringen, jaarcijfers en eventuele insolventies uit het verleden, worden hierbij in kaart gebracht. Een uitgebreid kredietonderzoek kan binnen Nederland binnen 3 uur, tot maximaal 1 dag, verstrekt worden.

Constant op de hoogte blijven?

Wil je voortdurend weten wat de actuele kredietwaardigheid is van je relatie(s)? Maak dan gebruik van de BMK Alertservice. Hiermee kan je maatregelen nemen voordat het te laat is.

 

Kredietinformatie aanvragen
bestel een rapport
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Henry Schaefer
Directeur Business Development/Partnerships

download 'BMK-Kredietrapport'

X
  • We vragen je om je gegevens, zodat wij je het document toe kunnen sturen per email. Zo kan jij het meteen gebruiken en weet je zeker dat je altijd de laatste versie hebt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

bestel een rapport

X