Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Presommatie (of laatste aanmaning)

Een presommatie, ook wel een aanmaning of laatste aanmaning genoemd, is de stap tussen het eigen debiteurenbeheer en een incasso en is uiterst effectief. Je kan deze versturen wanneer een trouwe klant zijn openstaande factuur niet heeft betaald en je de relatie niet onder druk wil zetten.

Preventie

Zeer effectief

Een zeer effectief middel

Een presommatie of (laatste) aanmaning wordt door BMK Credit Management op eigen briefpapier naar de debiteur gestuurd, met het verzoek de betaling te voldoen op het rekeningnummer van de opdrachtgever. Het is een zeer effectieve stap tussen het eigen debiteurenbeheer en incasso. Het zorgt ervoor dat openstaande facturen sneller worden betaald met behoud van de klantrelatie.

 

Het opbouwen van een relatie met een klant is vaak een langdurig proces. Het liefst wil je vertrouwde klanten niet te hard aanpakken als deze een openstaande factuur een keer te laat betalen, maar je wil uiteraard wel betaald worden. Het versturen van een laatste aanmaning is dan de beste optie en kan ingezet worden voor zowel een particuliere als een zakelijke klant.

Meer inzichten
download 'Voorbeeld presommatie-1' (115,04 KB)
Een presommatie versturen?

Hoe kunnen we jou helpen?

Wanneer stuur je een presommatie?

Een presommatie stuur je wanneer een trouwe klant zijn openstaande factuur niet betaalt en je de relatie niet onnodig onder druk wil zetten door een incassoprocedure op te starten. Het is de oplossing om de klantrelatie goed te houden en de klant het duwtje in de rug te geven om tot de betaling van de openstaande factuur over te gaan. Uit ervaring weten wij dat vreemde ogen dwingen: het voorkomt incassomaatregelen en zorgt ervoor dat de factuur alsnog betaald wordt.

Hoe werkt het?

Een presommatie wordt verstuurd op briefpapier van BMK Credit Management en aangevuld met jouw bedrijfsgegevens, zoals bankrekeningnummer en factuurnummer, zodat de betaling altijd rechtstreeks aan jou wordt gedaan. Lees meer over de presommatie van BMK in onze whitepaper presommatie.

Hoe kan ik BMK een presommatie laten versturen?

De presommatie opdrachten kunnen online worden ingediend. Na het invullen van de benodigde bedrijfsgegevens en betaling via iDeal ontvang je van BMK je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je opdrachten online kunt indienen.

 

Hoe ziet een presommatie eruit?
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Désiree Aarts
Commerciële binnendienst

download 'Voorbeeld presommatie-1'

X
  • We vragen je om je gegevens, zodat wij je het document toe kunnen sturen per email. Zo kan jij het meteen gebruiken en weet je zeker dat je altijd de laatste versie hebt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

X
  • We vragen je om je gegevens, zodat wij je het document toe kunnen sturen per email. Zo kan jij het meteen gebruiken en weet je zeker dat je altijd de laatste versie hebt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.