Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Training debiteurenbeheer

Met de training debiteurenbeheer van BMK Credit Management helpen wij jou om je kennis en vaardigheden op het gebied van debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze training debiteurenbeheer delen we, uit onze jarenlange ervaring, de kennis en kneepjes van het vak.

Preventie

Vol praktische tips en tools

Met een training debiteurenbeheer maak je de bedrijfsvoering efficiënter

Herken je de smoezen als ‘Die factuur heb ik niet ontvangen?’ of ‘Ik betaal de factuur volgende week, echt!’? Vervelend he? Dan hebben we het nog niet eens over het vaak lastige gedrag aan de telefoon. Het nabellen van debiteuren kost veel tijd en energie. Hoe ga je telefonisch om met lastige, niet betalende klanten?

 

BMK Credit Management biedt hiervoor een training debiteurenbeheer aan, waarin we de fijne kneepjes en de kennis uit onze jarenlange ervaring met jou en jouw medewerkers delen. Tijdens deze interactieve training nemen we jou mee in de wereld van debiteurenbeheer, communicatie en gedrag. Onze debiteurenbeheer training leert jou, je medewerkers of allebei, om debiteurenbeheer praktisch toe te passen en te integreren in de administratieve bedrijfsvoering. Vol praktische tips en methodes om het doel te behalen. Tijdens onze training debiteurenbeheer kijken we ook samen naar de optimalisatie van het debiteurenbeheer.

De inhoud van onze training

Volledig gericht op verbetering van het debiteurenbeheer

Opleidingsprogramma

Ons opleidingsprogramma bestaat uit effectieve debiteurenbeheer trainingen en workshops. Ideaal voor jezelf of je medewerkers, vol praktische tips en methodes. Het BMK opleidingsprogramma bevat onder meer:

  • Telefoontraining debiteurenbeheer
  • Optimalisatie van het debiteurenbeheer
  • Structureren van het aanmaningstraject

De regie in eigen hand

Tijdens onze training debiteurenbeheer en telefonisch incasseren leren wij jou om zelf de regie te houden in telefoongesprekken met slecht betalende klanten en hoe je concrete afspraken maakt over het incasseren van openstaande facturen. De training telefonisch incasseren wordt één-op-één verzorgd, op de eigen werkplek. Na onze training besef je hoe belangrijk goede communicatie is in de relatie met debiteuren. Naast tips over communicatie geven we ook handreikingen op het gebied van wetswijzigingen, op de juiste manier factureren en juridisch advies.

Verbeter jouw vaardigheden
Vraag een training debiteurenbeheer aan
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Martijn Beuving
Senior dossierbehandelaar / trainer

download ''

X

Vraag een training debiteurenbeheer aan

X