Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openstaande facturen? Incasso oplossingen van BMK

Heeft de klant niet gereageerd op het verzoek tot betalen? De incasso oplossingen van BMK zorgen ervoor dat je wel je geld krijgt en de klantrelatie goed blijft. Wij behandelen jouw vordering alsof het onze eigen vordering is.

De relatie blijft goed

Onze incasso oplossingen ontzorgen jouw onderneming

Wanneer een klant niet reageert op het verzoek tot betalen kan dat behoorlijk frustrerend zijn. Zeker wanneer er, wanneer je contact opneemt, voorspelbare reacties als ‘Nee hoor, de betaling is onderweg’ volgen. Het uit handen geven van een vordering kan dan de volgende stap zijn. Het is van belang dat de klantrelatie goed blijft, want een volgende keer wil je natuurlijk weer zaken doen. Onze oplossingen zorgen ervoor dat de klant een positieve ervaring heeft met jouw organisatie, maar dat de klant wel begrijpt dat het niet tijdig betalen van een factuur niet zonder gevolgen kan blijven.

 

Onze professionele incasso specialisten behandelen jouw vordering alsof het onze eigen vordering is. Samen inventariseren we vooraf de haalbaarheid van de vordering en adviseren wij je eerlijk wat de beste incassostrategie is. Onze incasso oplossingen ontzorgen jouw onderneming, zodat jij je kan richten op je bedrijf. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, via ons Dossier Online kan je 24/7 de dossiers inzien en de status ervan bekijken.

 

Maatschappelijk verantwoord incasseren

Bij BMK incasso werken wij vanuit MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en wij streven naar het leveren van een bijdrage aan het oplossen van problemen. Zo wordt er rekening gehouden met de financiële situatie van een debiteur en zorgen wij voor een passende oplossing zonder dat de problemen worden vergroot. Openstaande facturen worden betaald, relaties blijven in stand en indien gewenst helpen wij de debiteur met het verbeteren van hun financiële situatie. Met onze incasso oplossingen creëren wij een win-win situatie voor alle partijen.

Incasso, op een klantvriendelijke wijze de vordering incasseren

Heeft een klant niet gereageerd op een verzoek tot betaling? Geef de vordering dan uit handen aan BMK Credit Management. Wij behandelen jouw vordering, door middel van een minnelijke incasso, alsof het onze eigen vordering is.

Meer over Incasso, op een klantvriendelijke wijze de vordering incasseren
Gerechtelijke incasso

Helpt aanmanen niet meer en gaat de debiteur niet vrijwillig over tot betalen? Indien het onverhoopt niet lukt om buitengerechtelijk te incasseren gaan wij over tot een gerechtelijke incasso. Wij beschikken over eigen juristen en een incasso advocaat voor deskundige begeleiding.

Meer over Gerechtelijke incasso
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Mark Rombouts
Commercieel adviseur