Minnelijke incasso

Incasseer uw vordering op klantvriendelijke wijze met een minnelijke incasso

Heeft uw klant niet gereageerd op uw verzoek tot betaling? Of krijgt u als u weer eens belt voor een openstaande factuur vaak voorspelbare reacties als: “Nee hoor, de betaling is onderweg” te horen, terwijl dit helemaal niet het geval is? Wilt u uw geld innen, maar uw klantrelatie niet op het spel zetten? Dan kunt u de vordering uit handen geven en overdragen aan BMK Incasso. Wij behandelen uw vordering vasthoudend middels een minnelijke incasso, alsof het onze eigen vordering is. Wij zorgen ervoor dat uw debiteur binnen 24 uur in gebreke wordt gesteld.

Werkwijze minnelijke incasso

Nadat wij uw vordering in behandeling hebben genomen, gaat het minnelijk incassotraject van start. Het streven is om de relatie met de klant goed te houden en uw vorderingen buitengerechtelijk te incasseren. De eerste stap van het minnelijk incassotraject is het versturen van een schriftelijke sommatie naar uw debiteur. Vanaf dit moment is uw debiteur ook incassokosten en rente verschuldigd. BMK Incasso streeft ernaar al uw geld te incasseren, óók de incassokosten en rente worden verhaald op uw debiteur. Uw debiteur moet begrijpen dat het niet tijdig betalen van uw factuur niet zonder gevolgen kan uitblijven.

Wanneer uw debiteur niet reageert op de sommatie, houdt uw dossierbehandelaar met een flinke portie creativiteit en door het hanteren van korte betalingstermijn de druk hoog op uw niet betalende klant. Daarnaast omvat het minnelijk incassotraject o.a. een formele ingebrekestelling, telefonische incasso en waar nodig het treffen van een betalingsregeling. Gaat uw debiteur niet vrijwillig over tot betaling? Dan wordt er een gerechtelijke incasso gestart.

Indien u een incasso-opdracht vóór 14.00 uur indient, wordt uw sommatie binnen 24 uur verstuurd. Bij ons is geen sprake van een automatisch gegenereerd incassotraject. Elk geval is immers uniek en iedere debiteur reageert anders op een betalingsverzoek. Daarom bieden wij incasso oplossingen op maat. Het te volgen incassotraject wordt door uw vaste dossierbehandelaar specifiek afgestemd op uw vordering én uw debiteur. Maatwerk in optima forma!

Met een BMK incasso-overeenkomst kunt u het hele jaar ondernemen met de zekerheid dat er een professioneel incassobureau achter u staat. Heeft u zelden incassozaken en wilt u een no cure no pay incassobureau? Ook dat is mogelijk. Onze specialisten adviseren u graag welke manier van samenwerken voor u het gunstigst is. Alles met als doel u optimaal van dienst te zijn. BMK Incasso ontzorgt, zodat u zich volledig kunt richten op datgene wat voor u het belangrijkst is: ondernemen!

Wilt u een incasso indienen? U kunt deze eenvoudig aan ons overdragen door in te loggen en het formulier in te vullen. Bent u een nieuwe klant? Vul dan het contactformulier in. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt uw online dossiers 24/7 inzien via ons Dossier Online, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Minnelijke incasso:

 • Vaste contact persoon
 • Bij rechtstreekse betalingen naar opdrachtgever geen doorbelasting van kosten
 • Vaste kostenstructuur
 • No cure no pay mogelijkheden
 • Minnelijke oplossingen op maat

Heeft u een vraag over minnelijke incasso of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als incassobureau?

Neem contact met ons op
Voordelen BMK groep:
 • Persoonlijke aandacht
 • Vaste contactpersoon
 • Eigen juristen & incasso-advocaat
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Brede vakkundige kennis

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag

 • 08:30 uur - 12:15 uur
 • 12:45 uur - 17:00 uur

Vrijdag

 • 08:30 uur - 12:15 uur
 • 12:45 uur - 16:30 uur

© BMK Groep 2017