Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MrLx het nieuwe juridische platform

De juristen van BMK zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in de rechtsgebieden waarmee u, als ondernemer, veel te maken heeft, denk bijvoorbeeld aan contracten, arbeidsrecht en het huurrecht.

Nieuws

Nieuwe dienst van BMK

Om het voor u als ondernemer nog gemakkelijker te maken, introduceren wij een nieuw juridisch platform, www.mrlx.nl. Op dit nieuwe platform vindt u de meest voorkomende juridische documenten die u als ondernemer nodig kunt hebben. Alle documenten zijn opgemaakt in Word (.docx) zodat u ze eenvoudig en snel kunt aanpassen naar uw situatie.

 

Als extra service op uw incasso-overeenkomst geeft BMK u het komende jaar volledig en gratis toegang tot MrLx. U kunt inloggen via (www.mrlx.nl/inloggen-bij-mr-lx) met uw vertrouwelijke inloggegevens die u reeds ontvangen heeft voor “dossier online” van BMK.

 

Door in te loggen met voormelde gegevens op www.mrlx.nl verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van MrLx. Uw jaarabonnement gaat vanaf vandaag in!

 

MrLx helpt u op juridisch gebied op weg zodat u kunt doen waar uzelf het beste in bent; ondernemen. Heeft u toch meer hulp nodig bij het toepassen van een document? Dan kunt u ook direct contact met een van onze juristen opnemen! Onze juristen staan voor u klaar wanneer u meer hulp nodig heeft. Op basis van een vast bedrag, laagdrempelig en betaalbaar.

 

Heeft u vragen over MrLx? Neem dan gerust contact op met een van onze juristen, zij helpen u graag op weg.

Deel dit nieuwsbericht
Gerelateerde items