Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuw inlogportaal voor indienen Presommatie & Incasso

De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt aan het realiseren van een nieuw inlogportaal voor onze klanten. Wij zijn dan ook blij dat we bij deze kunnen melden dat het nieuwe portaal voor het indienen van presommatie & incasso-opdrachten vanaf heden Live is!

 

Nieuws

Het nieuwe portaal is qua layout en gebruiksgemak sterk verbeterd, hierdoor hebben we meer overzicht en duidelijkheid gecreëerd en levert het meer bruikbare gegevens op.

Daarnaast zijn er meer en uitgebreidere functionaliteiten opgenomen. Zo kan men in geval van een zakelijke debiteur zoeken in de KVK en uit de hits een keuze maken. Maar ook de gegevens welke worden gevraagd zijn verder uitgebreid. Zo kan men vanaf nu aangeven wat een eventueel postadres van debiteur is, welke taal de debiteur spreekt en wat het mobiele telefoonnummer, het btw-nummer en het iban-nummer van de debiteur is. Tevens zijn de formulierengeschikt gemaakt om buitenlandse debiteuren in te kunnen vullen en zijn ze uitgebreid als het gaat om het maximaal aantal toegestane facturen dat ingevuld mag worden. Vanaf nu kan men een oneindig aantal facturen invullen. Ook kan er vanaf nu zelf een keuze gemaakt worden uit de eigen contactpersonen. Op die manier kan men bepalen wie de contactpersoon in het dossier zou moeten worden. ‘Wordt een vordering betwist’ en ‘Is een eventuele 14-dagen brief gezonden’ zijn de laatste toegevoegde functionaliteiten evenals het feit dat men eerder ingediende opdrachten kan zien. Dit werkt overigens niet met terugwerkende kracht maar vanaf vandaag. Dus opdrachten welke vanaf heden worden ingediend via het portaal zullen daarin zichtbaar zijn en blijven. Overigens worden deze daarin alleen vermeld, er vindt geen verversing of update plaats.

 

Met al deze uitgebreidere functionaliteiten en gegevens kunnen wij beter en sneller dossiers inlezen en debiteuren aanschrijven.

 

 

Deel dit nieuwsbericht
Gerelateerde items