Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kan ik een betalingsregeling met jullie treffen?

In principe hoort het treffen van een betalingsregeling altijd tot de mogelijkheden. Het is vaak voor alle partijen beter om geen extra (gerechtelijke) kosten te moeten maken.

Incasso

Doe ons per mail of per telefoon een voorstel

In principe hoort het treffen van een betalingsregeling altijd tot de mogelijkheden. Het is vaak voor alle partijen beter om geen extra (gerechtelijke) kosten te moeten maken.

 

Als je een vordering met een betalingsregeling aan ons wilt voldoen, mail of bel ons dan jouw verzoek, onder vermelding van jouw dossiernummer, met een concreet voorstel. Met een concreet voorstel bedoelen we het aantal door jou gewenste termijnen of termijnbedrag, of je bijvoorbeeld per week, 2 weken of per maand (of een andere interval) wil betalen en wanneer een eerste termijnbetaling door ons zal worden ontvangen. Nadat wij jouw voorstel hebben ontvangen en bekeken, zullen wij je berichten of de betalingsregeling akkoord is.

 

Mochten wij jouw voorstel niet toereikend vinden, bijvoorbeeld in verband met de hoogte en/of ouderdom van de facturen, zullen wij je wellicht om aanvullende informatie vragen om jouw voorstel te onderbouwen. Je kunt een verzoek tot een betalingsregeling ook indienen via https://remote.bmkgroep.nl/debiteur/. Gebruik hiervoor de inlogcodes die in de brief staan die je van ons ontvangen hebt. Als een betalingsregeling met jou getroffen is, verwachten wij dat de termijnbetaling tijdig op onze rekening bijgeschreven wordt. Mocht dit gedurende de loop van de betalingsregeling op enig moment niet tijdig of niet volledig lukken, neem dan vóór het verstrijken van de betalingsregeling contact met ons op om eventueel nieuwe afspraken te maken. Bijvoorbeeld om een paar dagen uitstel te verzoeken en indien mogelijk ook te verkrijgen.

Contact met BMK

Meer weten over 'Kan ik een betalingsregeling met jullie treffen?'

Mark Rombouts
Commercieel adviseur
X