Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is eerstelijns juridisch advies?

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezig zijn met ondernemen. Het nemen van risico’s, soms klein, soms groot, hoort bij ondernemen. Dan wil je bij juridische vraagstukken wel zeker weten dat je goed zit en er goed aan doet. Wat is dan eerstelijns juridisch advies?

Preventie

We helpen je op weg naar de oplossing

Ondernemen is risico nemen, dat begrijpen wij. Toch kunnen veel juridische problemen voorkomen worden. Onze ervaring leert dat veel ondernemers pas op zoek gaan als het te laat is. Wij helpen je daarom niet alleen bij vragen. We helpen je juist ook om de risico’s, die je als ondernemer soms moet nemen, te beperken.

 

Op ons juridische platform MrLx bieden wij snel en kwalitatief een goede oplossing voor juridische vragen. MrLx is er ook voor de ondernemer die ineens geconfronteerd wordt met een juridisch probleem. Dan is het fijn als je snel kunt schakelen met een jurist en niet direct naar een advocaat hoeft te gaan. Wij helpen je op weg naar de oplossing, zonder hoge kosten.

 

Eerstelijns juridisch advies

Alle juridische vraagstukken die in eerste instantie telefonisch of per email kunnen worden beantwoord, vallen onder de noemer eerstelijns juridisch advies. Als je een abonnement hebt op ons juridische platform, krijg je van ons altijd gratis eerstelijns juridisch advies. Zo helpen wij je op weg naar de oplossing, zonder hoge kosten!

Kunnen wij je verder helpen?
Neem contact met ons op, we helpen je graag.
Meer inzichten vind je in de whitepaper
download de whitepaper (1,85 MB)

Juridische hulp voor een vast bedrag van € 149,- (ex btw) per jaar

Een oplossing voor alle vraagstukken waar je als ondernemer mee te maken kan krijgen

Wat ga je ontdekken in de whitepaper?

Meer informatie over MrLx

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezig zijn met ondernemen. Het nemen van risico’s, soms groot, soms klein, hoort bij ondernemen. Dan wil je bij juridische vraagstukken wel zeker weten dat je goed zit en er goed aan doet. Ondernemen is risico’s nemen, MrLx snapt dat.

MrLx biedt, tegen een aantrekkelijk tarief van € 149,- ex btw per jaar, ondersteuning op de belangrijkste rechtsgebieden waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Niet alleen kun je met juridische vragen direct bij onze juristen terecht, voor dit bedrag beschik je ook over kwalitatief goede juridische documenten (in Word-formaat en voorzien van invulvelden). Je kunt er van op aan dat het de meest recente versies zijn, want niets is zo veranderlijk als het weer en de wet.

Meer lezen?
Contact met BMK

Meer weten over 'Wat is eerstelijns juridisch advies?'

Jorg van Stiphout
Senior Jurist
X
  • We vragen je om je gegevens, zodat wij je het document toe kunnen sturen per email. Zo kan jij het meteen gebruiken en weet je zeker dat je altijd de laatste versie hebt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.