Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik kan de vordering niet betalen. Wat moet ik nu doen?

Ben je gesommeerd om een vordering te betalen, maar zijn je financiële middelen of is je financiële situatie op dit moment niet toereikend om de vordering te betalen, hetzij in termijnen of ineens? Neem dan altijd contact op met onze dossierbehandelaars.

Incasso

Neem altijd contact met ons op

Indien je financiële situatie niet toereikend is om de vordering waarvoor je bent gesommeerd (ineens) te betalen, adviseren wij om dit in ieder geval kenbaar te maken aan onze dossierbehandelaars. Zij kunnen met je overleggen of een, voorlopige of minimale, betalingsregeling tot de mogelijkheden behoort. Hou altijd in gedachten dat niet communiceren over jouw betalingsonmacht, of een andere reden waarom je de vordering niet betaalt, betekent dat wij ook geen rekening kunnen houden met jouw situatie.

 

Hoe eerder je contact met ons opneemt, hoe makkelijker het is om afspraken te maken. Als jouw financiële situatie dermate is dat je geen overzicht meer hebt en er zelf niet meer uitkomt, adviseren je om een schuldhulpverlenende instantie te benaderen. Zij kunnen je eventueel verder adviseren en helpen. Je kunt je bijvoorbeeld wenden tot de gemeente waar je woont. Je blijft in principe wel altijd zelf verantwoordelijk voor de betalingen. Een traject via een schuldhulpverlenende instantie betekent dus niet dat je niet (meer) met ons hoeft te communiceren.

Contact met BMK

Meer weten over 'Ik kan de vordering niet betalen. Wat moet ik nu doen?'

Mark Rombouts
Commercieel adviseur
X