Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben het niet eens met de vordering. Wat moet ik nu doen?

Als je een sommatie van BMK hebt ontvangen en je bent het niet eens met de vordering van onze klant, of je bent niet bekend met de vordering van onze klant, laat het ons dan weten.

Incasso

Neem altijd contact met ons op

Als je een sommatie van BMK hebt ontvangen en je bent het niet eens met de vordering van onze klant, bijvoorbeeld het uit handen geven aan BMK van de vordering, of je bent niet bekend met de vordering van onze klant, laat dit ons dan weten. Stuur ons dan een bericht met de redenen waarom je het niet eens bent met de vordering.

 

Als het mogelijk is, zouden wij graag eerdere correspondentie over de vordering (bijvoorbeeld rechtstreekse communicatie met de schuldeiser) ook direct ontvangen. Indien je niet eerder gemeld hebt dat je het niet eens bent met de vordering, omschrijf dan duidelijk de redenen waarom je volgens jou deze vordering niet hoeft te betalen. Na ontvangst van jouw betwisting van de vordering (het bericht dat en waarom je het niet eens bent met de vordering), gaan wij de redenen beoordelen en dit eventueel met de schuldeiser bespreken. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen en een inhoudelijke reactie op het bericht geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je het niet eens bent met de vordering. Ook jij kan in je recht staan en gelijk hebben dat je niet hoeft te betalen.

Contact met BMK

Meer weten over 'Ik ben het niet eens met de vordering. Wat moet ik nu doen?'

Angela van Stekelenborg
Telefoniste
X