Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer gaat een incasso naar een gerechtelijk traject?

Als aanmanen niet meer helpt en de debiteur niet vrijwillig overgaat tot betaling, kan er in onderling overleg een gerechtelijk traject worden opgestart.

Incasso

Als aanmanen niet meer helpt

Als aanmanen niet meer helpt en de debiteur niet vrijwillig overgaat tot betalen, kan er in onderling overleg een gerechtelijk traject opgestart worden door BMK. Indien het onverhoopt niet lukt om een vordering buitengerechtelijk te incasseren gaan wij over tot gerechtelijke maatregelen.

 

Het gerechtelijke traject

Het kan helaas voorkomen dat de vaste dossierbehandelaar de debiteur op alle mogelijke manieren tot betaling heeft gemaand, maar dat de betaling uitblijft. In dat geval bekijken we samen of het opstarten van een gerechtelijk incassotraject tot een passende oplossing kan leiden. Wij beschikken over eigen juristen en een incasso-advocaat, die je adviseren en begeleiden in het gehele gerechtelijke traject.

 

Wij houden bij de afweging voor een gerechtelijk traject altijd rekening met het financiële belang van de vordering, de kosten van een gerechtelijke incassoprocedure, de financiële positie van de debiteur en de kans dat de vordering wordt afgewezen door de rechter. Wanneer de debiteur niet vrijwillig overgaat tot betalen, is het mogelijk om een dagvaardingsprocedure of een faillissementsprocedure te starten.

 

Hoe BMK je helpt tijdens het gerechtelijke traject

BMK beschikt over een eigen juridische afdeling waarmee we je kunnen voorzien van deskundig advies over de haalbaarheid van het gerechtelijke traject en begeleiding tijdens het traject. Onze juristen en incasso advocaat staan je bij en helpen je om te krijgen waar je recht op hebt. Wij behandelen de vordering van A tot Z, vasthoudend, alsof het onze eigen vordering is.

Contact met BMK

Meer weten over 'Wanneer gaat een incasso naar een gerechtelijk traject?'

Rosemarie Rooijmans – Schakenraad
Jurist
X