BMK credit management bureau

Alles met betrekking tot het nakomen van zakelijke afspraken regelt u bij BMK credit management bureau

BMK Groep is een gerenommeerd credit management bureau dat gespecialiseerd is in incasso’s, debiteurenbeheer, kredietinformatie, juridisch advies en training & opleiding. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij alle expertise en kennis in huis om onze opdrachtgevers te adviseren en begeleiden in de meest brede zin van het woord. Wij streven naar een daadkrachtige en effectieve ondersteuning voor onze opdrachtgevers. Wij behandelen uw vordering alsof het onze eigen vordering is en stellen alles in het werk om openstaande facturen alsnog te incasseren. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en staan voor kwaliteit en advies op maat. Elk incassogeval is uniek en elk persoon reageert er anders op, daarom bieden wij oplossingen op maat.

Credit management bureau

BMK credit management bureau is gedreven door rechtvaardigheid. Rechtvaardigheid is verbonden met een gevoel, een emotie die onderscheidend werkt voor hoe wij tegenover een bepaalde situatie of keuze staan. Van jongs af aan hebben wij ‘rechtvaardigheidsgevoel’. Miskenning in het persoonlijke of materiële vormt de kern van deze beleving. Als iemand iets niet rechtvaardig vindt, zal hij of zij in verzet komen. Rechtvaardigheid is een strijd waard, soms een heftige strijd.

Bij BMK vinden we dat iedereen dient te krijgen waar hij of zijn recht op heeft. Dat is de drijfveer van ons credit management bureau die ervoor zorgt dat onze specialisten elke morgen uit bed komen en alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat iedereen krijgt wat hem toekomt. Krijgen waar u recht op heeft, dat is ons doel. Daar doen we het voor, daar worden wij blij en u gelukkig van. Dat doel bereiken we middels een synergie van preventie en incasso. De synergie van preventie en incasso is pure winst. Elke dag dat een factuur minder lang openstaat is winst voor de onderneming.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als credit management bureau?

Neem contact met ons op
Voordelen BMK groep:
  • Persoonlijke aandacht
  • Vaste contactpersoon
  • Eigen juristen & incasso-advocaat
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Brede vakkundige kennis

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag

  • 08:30 uur - 12:15 uur
  • 12:45 uur - 17:00 uur

Vrijdag

  • 08:30 uur - 12:15 uur
  • 12:45 uur - 16:30 uur

© BMK Groep 2017