Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over BMK

BMK Credit Management is een gerenommeerd credit management bureau dat gespecialiseerd is in incasso’s, debiteurenbeheer, kredietinformatie, juridisch advies en training & opleiding.

Krijgen waar je recht op hebt

Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij alle expertise en kennis in huis om onze opdrachtgevers te adviseren en begeleiden in de meest brede zin van het woord. Wij streven naar een daadkrachtige en effectieve ondersteuning voor onze opdrachtgevers. Wij behandelen iedere vordering alsof het onze eigen vordering is en stellen alles in het werk om openstaande facturen alsnog te incasseren. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en staan voor kwaliteit en advies op maat. Elke incasso is uniek en elk persoon reageert er anders op, daarom bieden wij oplossingen op maat.

 

Credit Management bureau

BMK Credit Management bureau is gedreven door rechtvaardigheid. Rechtvaardigheid is verbonden met een gevoel, een emotie die onderscheidend werkt voor hoe wij tegenover een bepaalde situatie of keuze staan. Van jongs af aan hebben wij ‘rechtvaardigheidsgevoel’. Miskenning in het persoonlijke of materiële vormt de kern van deze beleving. Als iemand iets niet rechtvaardig vindt, zal hij of zij in verzet komen. Rechtvaardigheid is een strijd waard, soms een heftige strijd.

 

Bij BMK vinden wij dat iedereen dient te krijgen waar hij of zij recht op heeft. Dat is de drijfveer van ons credit management bureau die ervoor zorgt dat onze specialisten elke dag alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat iedereen krijgt wat hem toekomt. Krijgen waar je recht op hebt, dat is ons doel. Dat doel bereiken we middels een synergie van preventie en incasso. De synergie van preventie en incasso is pure winst. Elke dag dat een factuur minder lang open staat is winst voor de onderneming.

Meer over BMK vind je in onze leaflet
Download onze leaflet 'Leaflet BMK Credit Management' (1,42 MB)
Van incasso tot credit management

Sinds de oprichting in 1974 is BMK Incasso uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming op het gebied van incasso, debiteurenbeheer, juridisch advies, kredietinformatie en training & opleiding. We adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers in de meest brede zin van het woord. Via een professionele en tegelijkertijd informele en laagdrempelige aanpak – en met de volle focus op kwaliteit en maatwerk.

Onze missie en visie

Krijgen waar je recht op hebt

Visie BMK

Wij geloven dat de synergie tussen preventie en incasso het verschil maakt voor onze opdrachtgevers. Door middel van een proactieve en professionele aanpak kunnen we beter waarborgen dat onze opdrachtgevers krijgen waar ze recht op hebben, nu en in de toekomst. We blijven altijd op zoek naar nieuwe manieren om voor onze opdrachtgevers het maximale te bereiken.

Missie

Bij BMK vinden wij dat iedereen dient te krijgen waar hij of zij recht op heeft. Rechtvaardigheid is onze drijfveer die ervoor zorgt dat onze specialisten dagelijks alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat iedereen krijgt wat hem toekomt. Krijgen waar je recht op hebt, dat is ons doel. Dit bereiken we door een synergie tussen preventie en incasso oftewel: credit management.

Laatste nieuws
Bekijk dit nieuwsbericht

BMK credit management start een samenwerking met Schulden.nl

Bekijk dit nieuwsbericht

Samenwerking tussen BMK en Goorts+Coppens advocaten|adviseurs een feit

Bekijk dit nieuwsbericht

Nieuw inlogportaal voor indienen Presommatie & Incasso

Contact met BMK

Meer weten over BMK of hoe wij ons werk doen?

Geert Verbeek
Algemeen directeur / Eigenaar

download 'Leaflet BMK Credit Management'

X
  • We vragen je om je gegevens, zodat wij je het document toe kunnen sturen per email. Zo kan jij het meteen gebruiken en weet je zeker dat je altijd de laatste versie hebt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

X