Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De cashflow verbeteren en risico’s beperken met preventie van BMK Credit Management

Met actief debiteurenbeheer verminderen de risico’s, worden incasso’s voorkomen en verbetert de cashflow van jouw onderneming.

Verminder de risico's

Hoe kan je de cashflow verbeteren?

Cash is voor ieder bedrijf van levensbelang: hoe eerder je betaald krijgt voor de geleverde diensten of goederen hoe beter dit is voor je cashflow. Slechte betalers of onverwachte kosten zorgen ervoor dat de cashflow negatief wordt beïnvloed. Hoe krijg je hier grip op?

 

Het verbeteren van de cashflow en de liquiditeit van de onderneming begint met consequent en actief debiteurenbeheer. Door dagelijks volledig op de hoogte te blijven van de financiële situatie van je bedrijf en de openstaande facturen, zorg je ervoor dat je precies weet welke maatregelen er genomen moeten worden om lastige situaties te voorkomen.

 

Voor veel bedrijven is debiteurenbeheer een lastig onderdeel, de focus ligt vanzelfsprekend op de eigen werkzaamheden. Het gevolg is dan helaas wel dat debiteuren vaak te laat betalen en dat de liquiditeit onder druk komt te staan.

 

Vanuit diverse preventieve expertises verbeteren wij de cashflow

Met preventie van BMK Credit Management voorkom je oninbare of achterstallige vorderingen op debiteuren. Vanuit diverse preventieve expertises verminderen wij de bedrijfsrisico’s, zorgen wij dat incasso’s voorkomen kunnen worden en verbeteren wij de cashflow. Op basis van onze jarenlange ervaring zijn wij uitstekend in staat om jouw bedrijfsvoering te verbeteren en efficiënter te maken. Zo verbetert de cashflow én onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten een positieve ervaring hebben met jouw onderneming. Wij kunnen het hele credit management volledig voor je uit handen nemen of je alleen ondersteunen op bepaalde onderdelen.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Overweeg je om je debiteurenbeheer uit te besteden omdat het bijhouden van de debiteurenadministratie veel tijd kost? Of wil je het debiteurenbeheer uitbesteden omdat je het debiteurenproces efficiënter wil laten verlopen? Dan ben je bij BMK Credit Management aan het juiste adres.

Meer over Debiteurenbeheer uitbesteden
Kredietinformatie

Zijn er openstaande facturen bij een klant of vraag je je af of de klant binnen de gestelde termijn aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen? Maak dan gebruik van kredietinformatie van BMK. Wij leveren op korte termijn de gewenste, betrouwbare kredietinformatie. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en worden onnodige risico’s voorkomen.

Meer over Kredietinformatie
Presommatie (of laatste aanmaning)

Een presommatie, ook wel een aanmaning of laatste aanmaning genoemd, is de stap tussen het eigen debiteurenbeheer en een incasso en is uiterst effectief. Je kan deze versturen wanneer een trouwe klant zijn openstaande factuur niet heeft betaald en je de relatie niet onder druk wil zetten.

Meer over Presommatie (of laatste aanmaning)
Legal Scan

Als ondernemer wil je ongewenste situaties zoveel mogelijk uitsluiten. Als het gaat om debiteurenbeheer, maar ook op andere bedrijfsmatige vlakken. Met een Legal Scan van BMK Credit Management minimaliseer je juridische risico’s, worden benarde situaties voorkomen en eventuele schade beperkt.

Meer over Legal Scan
Juridisch advies

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezig zijn met ondernemen. Het nemen van risico’s, soms groot, soms klein, hoort bij ondernemen. Dan wil je bij juridische vraagstukken wel zeker weten dat je goed zit en er goed aan doet.

Meer over Juridisch advies
Training debiteurenbeheer

Met de training debiteurenbeheer van BMK Credit Management helpen wij jou om je kennis en vaardigheden op het gebied van debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze training debiteurenbeheer delen we, uit onze jarenlange ervaring, de kennis en kneepjes van het vak.

Meer over Training debiteurenbeheer
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Erik Stock
Commercieel adviseur