Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerking tussen BMK en Goorts+Coppens advocaten|adviseurs een feit

We kunnen  mededelen dat de samenwerking tussen BMK creditmanagement en Goorts + Coppens advocaten|adviseurs een feit is. Na goede voorbereidende gesprekken, om tot een ambitieuze en mooie samenwerking te komen,  hebben Leon Koppen van BMK en Guido Goorts van Goorts + Coppens op 22 mei de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst.

Nieuws

Het doel van deze samenwerking is om de klanten van beide bedrijven nog meer specialisme en een vollediger dienstenpakket aan te bieden. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de dienstverlening en optimalieren van de klanttevredenheid.

Naast Sense advocaten gaat Goorts + Coppens gaat als partner van BMK creditmanagement vanaf heden een deel van de incassozaken behandelen die boven de competentiegrens uitkomen en door een advocaat behandeld moeten worden. BMK creditmanagement gaat de expertise  leveren voor Goorts + Coppens op de buitengerechtelijke incassozaken en gaat deze ook behandelen.

 

MrLx

Daarnaast gaat Goorts + Coppens op het juridisch platform van BMK, www.MrLx.nl, expertise leveren op het gebied van bestuursrecht. Denk hierbij aan overheid gerelateerde zaken, gemeentelijke besluiten en procedures of bestuurlijke kwesties. Bestuursrecht is een rechtsgebied dat we eerder nog niet aanboden. Dit betekent een uitbreiding van diensten van MrLx.

 

Beide partijen kijken uit naar een ambitieuze en succesvolle samenwerking.

Deel dit nieuwsbericht
Gerelateerde items