Contact

Neem contact met ons op

Openingstijden BMK

Maandag tot en met donderdag: 08.30 – 17.00

Vrijdag: 08.30 – 16.30

Adresgegevens

BMK Credit Management

Postbus 1411

5602 BK Eindhoven

Henri Wijnmalenweg 5a

5657 EP Eindhoven

BMK Credit Management bestaat uit:

BMK Incasso B.V.

KVK: Eindhoven 50066552

BTW: NL822566850B01

Algemene voorwaarden


BMK Credit Solutions B.V.

KVK: Eindhoven 56191669

BTW: NL852013735B01

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Incassobureau Eindhoven

Ben je op zoek naar een incassobureau in Eindhoven? BMK Credit Management is een gerenommeerd incassobureau uit Eindhoven. Wij behandelen iedere vordering alsof het onze eigen vordering is. Zo krijg jij waar je recht op hebt.

Krijgen waar je recht op hebt

Wanneer een debiteur een factuur onbetaald laat en je alle stappen van het debiteurenbeheer hebt doorlopen, blijft er vaak maar een optie over: het uithanden geven van de vordering aan een incassobureau. Wat is het effect van een incassobureau en hoe werkt BMK Credit Management?

 

Inschakelen van een incassobureau

Het inschakelen van een incassobureau heeft in veel gevallen het gewenste effect, namelijk dat de factuur betaald wordt. In de praktijk zien wij dat in veel gevallen vreemde ogen dwingen. De naam incasso en bijkomende kosten geven vaak een schrikeffect wat ervoor zorgt dat de openstaande factuur die onderop de stapel lag als eerste betaald wordt. Dat is uiteindelijk wat je het liefste wilt, krijgen waar je recht op hebt.

 

Hoe werkt BMK incassobureau Eindhoven?

Wanneer je BMK Credit Management de opdracht geeft om de vordering in behandeling te nemen, maken wij dit binnen 24 uur kenbaar aan de debiteur. Wij gaan dan uit jouw naam de debiteur benaderen om de openstaande schuld alsnog te voldoen. De debiteur is vanaf dat moment naast de hoofdsom, ook wettelijke rente en incassokosten verschuldigd.

 

Nadat wij de vordering in behandeling hebben genomen, gaat het minnelijke incasso traject van start. Het streven is om de relatie met de klant goed te houden en de vorderingen buitengerechtelijk te incasseren. De eerste stap van het minnelijke incassotraject is het versturen van een schriftelijke sommatie naar de debiteur. Vanaf dit moment is de debiteur ook incassokosten en rente verschuldigd. BMK Incassobureau uit Eindhoven streeft ernaar al het geld te incasseren, óók de incassokosten en rente worden verhaald op de debiteur. De debiteur moet begrijpen dat het niet tijdig betalen van de factuur niet zonder gevolgen kan blijven. Reageert de debiteur niet op de sommatie, dan houdt jouw vaste dossierbehandelaar met een flinke portie creativiteit en door het hanteren van koste betalingstermijnen de druk hoog op de niet betalende klant. Uiteraard bevat het minnelijke incassotraject een formele ingebrekestelling, telefonische incasso en waar nodig het treffen van een betalingsregeling.

Incasso oplossingen op maat

Met een incasso overeenkomst of no cure, no pay

Incasso oplossingen op maat

BMK Incassobureau uit Eindhoven heeft geen automatisch gegenereerd incasso traject. Elk geval is uniek en iedere debiteur reageert anders op een betalingsverzoek. Daarom bieden wij incasso oplossingen op maat. Het te volgen incasso traject wordt door een vaste dossierbehandelaar specifiek afgestemd op de vordering en debiteur. Maatwerk om ervoor te zorgen dat de vorderingen betaald worden.

Incasso overeenkomst of no cure, no pay

Met een incasso overeenkomst met BMK Incassobureau uit Eindhoven ben je het hele jaar verzekerd dat er een professioneel incassobureau achter je staat. Heb je echter zelden een vordering die je voor een minnelijke incasso wil aanbieden en ben je op zoek naar een no cure, no pay oplossing? Ook die mogelijkheid bieden wij aan. Onze specialisten adviseren je graag welke manier van samenwerken voor jouw onderneming het gunstigste is. Alles met als doel jou optimaal van dienst te zijn!

Ben je op zoek naar een professioneel incassobureau?
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

X
Contact met BMK

Kan ik je verder helpen?

Erik Stock
Commercieel adviseur

download de whitepaper ''

X